Produk Terbitan


Penerbitan Majalah Berkala

·         ANIS 

    Majalah Khusus untuk wanita kontemporari yang padat dengan ilmu dan kefahaman agama, tips panduan, kemahiran keibubapaan dan contoh pengalaman dalam mebina rumahtangga Impian dan keluarga bahagia.


·         ASUH 

     Majalah khusus untuk kanak-kanak yang kaya dengan ilmu pengetahuan agama, kisah dan tauladan, komik dan asah minda sebagai bahan asuhan dan bimbingan menjadi anak-anak soleh yang berbakti kepada ibu bapa.


·         Q & A 

      Majalah khusus untuk orang dewasa yang mencari pengisian ilmu dan didikan Islam dalam membaiki diri dan keluarga untuk membentuk sendi-sendi masyarakat Islam Khaira Ummah.


·         BUKU-BUKU - Buku Kita Harta Kita

      Buku merupakan salah satu produk terbitan Galeri Ilmu Sdn Bhd. Terdapat pelbagai jenis dan kategori buku yang dikeluarkan oleh GIMG. Antaranya kategorinya ialah Kisah Teladan, Siri Komik, Motivasi, Pengetahuan Islam, Panduan, Novel Remaja, Novel Awal Remaja, Novel Dewasa, Resepi, Fardhu Ain, Not Just For Laughs dan sebagainya. Kami juga menawarkan pembelian secara online melalui laman sesawang GIMG iaitu www.galeriilmu.com.my atau galeriilmu.com.


Ini adalah sebahagian buku terbitan GIMG

·        DVD HAJI
  
      Galeri Ilmu Media Group telah bekerjasama dengan pihak Tabung Haji bagi mengedarkan koleksi Dvd-Dvd terbaru panduan persiapan bakal jemaah haji sebelum berangkat ke tanah suci. Antara Dvd-Dvd panduan haji ialah Siri Panduan Ibadat Haji (Tamattu', Siri Panduan Ibadat Haji (Qiran), Siri panduan Ibadat Haji (Ifrad), Siri Panduan Ibadat Umrah dan Ziarah serta Siri Panduan Perjalanan Haji.


·        CENDERAHATI ESKLUSIF

    Pelbagai cenderahati ANIS & ASUH disediakan. Pelbagai corak dan rekaan terbaru daripada GIMG. Bagi mendapatkan cenderahati esklusif ini sila layari www.galeriilmu.com.my atau galeriilmu.com 


No comments:

Post a Comment